Afbeelding
Foto:

Hondenschool Canis Cunerae

RHENEN - Eindelijk kon hondenschool Canis Cunerae weer een seizoen met hondensport afsluiten. "Tijdens het hoogtepunt van de coronamaatregelen hebben we alle zeilen moeten bijzetten om toch zoveel mogelijk hondeneigenaren te helpen bij problemen en de kans te kunnen geven om de opvoedingscursus te volgen."

"Een op een, twee op een, vier op een, het veld speciaal ingericht en opgedeeld. Alles in overleg en volgens de geldende regels. En het grappige hierbij is, dat sommige maatregelen zoals de extra veld-inrichtingen zo goed bevallen, dat we deze er maar inlaten. Zijn we gelijk voorbereid op…, je kunt tenslotte nooit weten? En hondenopvoeding moet gewoon doorgaan.

Door deze coronalockdowns moesten we ook een seizoen van dogdance, speuren, en behendigheid afbreken, en het seizoen daarna konden we wegens de restricties natuurlijk niet opstarten. Maar dit voorjaar mocht en kon het weer. Sporten en lekker bezig zijn met je hond, plezier voor twee! En nu hebben alle deelnemers het voorjaarsseizoen afgerond."

"Op naar het najaar seizoen, want dat gaat er bij voldoende deelnemers zeker komen. We zijn alweer aan het plannen en de eerste vooraanmeldingen zijn al weer binnen. Na de vakantie gaan we er weer tegenaan. Mocht u interesse hebben in de hondensport cursussen en/of wilt u nadere informatie en/of hoe aan te melden dan vindt u dit op de website, http://www.canis-cunerae.nl. Aanmelden kan per e-mail, info@canis-cunerae.nl, of per telefoon 0317 621516", laat de voorzitter van Canis Cunerae, Robert Jan de Bruin weten.