De Blauwe Bever op weg naar een mooie bestemming. (foto: Stichting Rijnoevervaarten)
De Blauwe Bever op weg naar een mooie bestemming. (foto: Stichting Rijnoevervaarten) Foto: Stichting Rijnoevervaarten

Avondvaart van Rhenen naar De Blauwe Kamer

RHENEN - Varen en wandelen, ontspanning en wetenswaardige kennis opdoen. Een mooie combinatie van ervaringen, die worden opgedaan tijdens een safaritocht met De Blauwe Bever. 

Vertrek vrijdag, 22 juli 19:00 uur vanaf De Loswal, Rijnkade 1, in Rhenen. Safarischip De Blauwe Bever vaart eerst een stukje naar het westen, langs de Palmerswaard. Daarna keert het schip en gaat naar het oosten, om de historische stad Rhenen met de karakteristieke Cuneratoren vanaf het water te bekijken.
Midden in natuurgebied De Blauwe Kamer, aan de voet van de Grebbeberg, gaan de passagiers aan land en maken daar een wandeling van ongeveer drie kwartier. Er is daar veel te zien, zoals bijzondere plantengroei en diverse vogelsoorten. De wilde Koniks - kleine paarden en Galloway runderen hebben in de Blauwe Kamer alle ruimte en laten zich vaak aan de waterkant zien, waar ze hun dorst lessen.
Men ervaart een heel andere kijk op het rivierenlandschap vanaf het schip, vanaf het water heeft men een schitterend uitzicht op de Grebbeberg.

Voor meer informatie en/of reserveren zie: www.deblauwebever.nl.