Tijdens de VakantieBijbelWeek in IJzendoorn kunnen er dit jaar weer hutten gebouwd worden. (foto: VBW IJzendoorn)
Tijdens de VakantieBijbelWeek in IJzendoorn kunnen er dit jaar weer hutten gebouwd worden. (foto: VBW IJzendoorn) Foto: VBW IJzendoorn

VakantieBijbelWeek (met huttenbouw) in IJzendoorn

IJZENDOORN - In IJzendoorn wordt weer een mooie VakantieBijbelWeek georganiseerd van 9 tot en met 14 juli. Het thema is dit jaar ‘Alles andersom’.

Op zaterdag 9 juli begint de VakantieBijbelWeek met een fietspuzzeltocht vanaf 12.30 uur. Om 17.30 is er een gezamenlijke maaltijd en daarna is om 19.00 uur de startavond met een leuk spel. Zondag 10 juli is iedereen van harte welkom in de kerkdienst die om 10.00 uur begint om te horen hoe totaal anders God is en hoe mensen moeten veranderen. Daarna is het gezellig koffie drinken en liederen zingen buiten op het grasveld voor de kerk.

De kinderen van 4 - 12 jaar zijn van dinsdag 12 juli tot donderdag 14 juli welkom van 9.30-12.00 uur. Ze zingen met elkaar, ze kijken naar een sketch, luisteren naar een Bijbelverhaal en ze mogen van te voren al kiezen welke knutsel ze willen maken. Op de woensdagmorgen gaat de bovenbouw hutten bouwen en duurt de ochtend tot 13.00 uur. De kinderen van groep 1 tot en met 4 gaan spelletjes doen.

Op dinsdagavond is er vossenjacht en op woensdagavond kan iedereen vanaf de brugklas zich sportief uitleven bij de verschillende spellen. Donderdagavond is de afsluitingsavond.

De VBWY wordt gehouden op het grasveld voor de Hervormde Kerk in IJzendoorn. Iedereen is er welkom! Wel is het echt belangrijk dat er van tevoren opgegeven wordt. Voor het ochtendprogramma kan dat via de link op Facebook, Instagram of de website. Aanmeldingen voor het avondprogramma kunnen gemaild worden naar vbwijzendoorn@outlook.com. Het hele programma is te lezen op www.hervormdijzendoorn.nl. of op Facebook VBWIJzendoorn.