Nora van Dam.
Nora van Dam. Foto:

Creatief Collectief Elst (Gld)

biedt nu ook Vertelkunst aan

ELST (GLD) - Nora van Dam is docente drama en nog veel meer. In het najaar van 2022 geeft ze bij Creatief Collectief Elst twee korte cursussen Vertelkunst. Je leert bij haar om je eigen verhaal beter voor het voetlicht te brengen.

Wil je een bijzondere mix van vertel- én theaterkunst op een laagdrempelige manier onderzoeken? Sta je open voor ambachtelijk leren vertellen van een persoonlijke ervaring? Lijkt het je een uitdaging om voor een intiem publiek te performen? In Vertelkunst, een workshopreeks van vier bijeenkomsten, werken deelnemers aan hun eigen vertel-act, aan stijl, maar ook aan vaardigheden als contact maken met je publiek, stem en houding. De reeks wordt met de presentatie van alle acts afgerond. Dat kan onderling of met genodigden.

Gaat het om iets kleins of groots? Over thuis, iets op je werk, over jouw smaak of een maatschappelijk thema dat je aandacht heeft? Alles kan: een persoonlijke mijlpaal, een verhaal over een periode die je afsluiten wilt. Misschien wil je vertellen over je herkomst, wat je in contact met anderen tegenkomt of hoe het voelt om iets te vieren?

De eerste workshopreeks wordt gegeven op vier zaterdagmiddagen van 13.30 tot 16.30 uur te beginnen op 17 september. De tweede start op 5 november. Ze zijn los van elkaar te volgen.

Eerst kennismaken met Nora? Tijdens de opening van het culturele seizoen op 11 september bij De KiK, verzorgt ze twee korte workshops.