Leden T&P Sport. (Foto: Fotograaf T&P Sport)
Leden T&P Sport. (Foto: Fotograaf T&P Sport) Foto: Fotograaf T&P Sport

Geslaagde uitvoering T&P Sport

OMMEREN - Zaterdag 25 juni stonden alle leden van T&P Sport in de schijnwerpers. Al vroeg in de middag krioelde het in de zaal in Ommeren van de leden, leiders en vrijwilligers die bezig waren met voorbereidingen voor de uitvoering. 

De zaal werd door creatieve geesten omgetoverd tot een plek waar het publiek met plezier en gemak van de uitvoeringen kon genieten. En aan publiek geen tekort. Ruim voor aanvangstijd stonden de ouders, grootouders, verzorgers en vrienden van de leden al met smacht voor de deur te wachten. 

Het thema van de uitvoering was ‘terug in de tijd’ en dit betekende dat er optredens van voorgaande jaren werden herhaald, uiteraard met een modern tintje. Zo waren er de apen van het freerunnen, de Spaanse stierenvechters van de turngroep en Moulin Rouge van de dansgroep. Zelfs de blaklights waren weer uit het stof gehaald om de jongens in de ringen een indrukwekkend effect te geven. 

Gezelligheid vulde de zaal regelmatig tijdens de grappige shows, maar ook de spanning was voelbaar wanneer de atleten hun oefeningen met grote concentratie uitvoeren. De trillende benen op de balk lieten zien dat de turnsters de druk voelden om de beste versie van zichzelf te laten zien. Het applaus dat de zaal vaak vulde drukte uit dat het publiek de inzet van de leden kon waarderen. Natuurlijk was de show nog in volle gang op de verwachte eindtijd maar de leden en het publiek bleven enthousiast.
Toen de laatste voorstelling voorbij was, de laatste noot geklonken had en de voorzitter zijn laatste zegje gedaan had, ging iedereen tevreden en nagenietend naar huis.