Medewerker Beeld & Geluid gezocht in Podium De Vlam. (foto: Amit Kumar)
Medewerker Beeld & Geluid gezocht in Podium De Vlam. (foto: Amit Kumar) Foto: Amit Kumar

Podium De Vlam zoekt medewerker Beeld & Geluid

RHENEN - Sta je liever niet zelf in de spotlights, maar wil je wel de schakelaars bedienen bij films en optredens? Word dan medewerker Beeld en Geluid bij Podium De Vlam in Rhenen!

Aan de Beukenlaan 2 in Rhenen staat een prachtig gebouw: Podium De Vlam. In de bovenzaal vertonen we maandelijks een film op een groot projectiescherm met speakers. Ook vinden er (boek)presentaties en workshops plaats, met ondersteuning van beeld- en geluidsapparatuur.  

Wij zijn met ingang van september op zoek naar een medewerker die twee keer per maand de apparatuur wil bedienen. Het is eenvoudige apparatuur met een heldere handleiding. Niet iets voor een gespecialiseerde geluidstechnicus, maar wel voor een liefhebber van beeld en geluid, films en muziek.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een plek in ons team, waarbij jouw plezier en fijne samenwerking voorop staan. Er is ruimte voor ieder mens, jong en oud, mannen en vrouwen, met en zonder werkervaring. We vinden onderling respect en aandacht voor elkaar belangrijk. Als je dat leuk vindt, kun je jouw ideeën over (nog beter) beeld en geluid inbrengen. Zo kunnen we ons podium verder ontwikkelen en nog meer publiek bereiken.

Kennismaken?

Wil je kennismaken en kijken of Podium De Vlam iets voor jou is? Kijk eens op www.podiumdevlam.nl/agenda. En meld je aan bij secretaris Kitty van den Hoek via info@podiumdevlam.nl of telefonisch op 06 51982983. Dan gaan we binnenkort met elkaar in gesprek!