Afbeelding
Foto:

E-Show bij Van Leeuwen Auto’s en Boten

KESTEREN - Naast de verkoop en het onderhoud van benzine en diesel auto’s heeft Van Leeuwen Auto’s zich de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van elektrische en hybride auto’s. Sinds april 2021 verkoopt Van Leeuwen Boten sloepen, tenders en consoleboten en ook op het water wordt steeds meer elektrisch gevaren.

Zaterdag 2 juli aanstaande organiseert Van Leeuwen Auto’s en Boten in Kesteren een leuke dag voor het hele gezin! Maak tijdens deze E-Show vrijblijvend en op een laagdrempelige manier kennis met elektrisch rijden en varen.

Alle elektrische voorraadauto’s, waaronder elektrische bedrijfsauto’s, staan klaar voor een gratis en enerverende proefrit. Daarnaast is er een presentatie van Torqueedo elektromotoren en een waterbak demo van e-Propulsion elektromotoren. 

Ook is het mogelijk om elektrische fietsen van Van Arkelen Tweewielers te testen.

Voor de kids staat het springkussen en de skelterbaan klaar en voor iedere bezoeker is er wat te drinken en zijn er gratis poffertjes. En, ze gaan naar huis met een lekkere suikerspin!

Speciaal op deze dag kunt u uw auto wassen in de automatische carwash waarbij u gebruik kunt maken van de aanbieding voor het meest uitgebreide Polish programma van € 15,50 voor slechts € 7,50.

Kortom, een leuke ochtend of middag voor het hele gezin waar veel te zien, te beleven en te spelen is. Zie ook de advertentie elders in deze krant. 

Van harte welkom van 10.00 - 16.00 uur op de Industrieweg 2 te Kesteren!