Geertrui (rechts) overhandigt het donateursgeld aan de penningmeester. (foto: Arie Kuhlman)
Geertrui (rechts) overhandigt het donateursgeld aan de penningmeester. (foto: Arie Kuhlman) Foto: Arie Kuhlman

Donateurs Ons Trefpunt bedankt!

KESTEREN - Verenigingen zoals Ons Trefpunt uit Kesteren zijn steeds meer afhankelijk van sponsors en donateurs. Sponsoring en donaties zijn voor onze vereniging van groot belang. De Gemeente subsidieert steeds minder, terwijl de kosten voor de vereniging alleen maar oplopen. Dankzij deze donaties kunnen we doorgaan met onze activiteiten.

De activiteiten van de vereniging bestaan uit biljarten en soosactiviteiten, zoals kaarten en bingo. Ook worden er uitjes gepland en zijn er met pasen en kerst bingo’s en loterijen. Geertrui van Kooten bezoekt ieder jaar namens seniorenvereniging Ons Trefpunt uit Kesteren onze sponsors en donateurs. Ze doet dit al vele jaren met veel succes.

Dit jaar is dankzij de inzet van Geertrui weer een heel groot bedrag binnen gehaald. Geertrui is in staat om met ongekend enthousiasme steeds maar weer wegen te vinden om donateurs zover te krijgen dat zij ons weer steunen. Zonder mensen als Geertrui zou het moeilijker zijn om als vereniging te overleven. 

Dus wordt Geertrui namens alle leden van seniorenvereniging Ons Trefpunt Kesteren heel hartelijk bedankt haar inzet. En natuurlijk ook alle sponsors en donateurs.

"Wilt u als senior graag met andere senioren contact hebben, neem dan contact met ons op via onstrefpunt@outlook.com. U kunt ook vrijblijvend langskomen in Ons Dorpshuis Kesteren, Nedereindsestraat 27 a in Kesteren. Wij zijn er voor biljartactiviteiten om maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 13.00 uur. Voor de Soosactiviteiten kunt u terecht op donderdagmiddag vanaf 13.00 uur."