Dichters in Fruitpark Ochten

OCHTEN - Zaterdagmiddag 25 juni verzorgt Yvonne van der Laan van Gedichtenlaantje samen met het cultureel comité Neder-Betuwe een dichtersmiddag in het Fruitpark, Bonegraafseweg 59 in Ochten. 

Het Fruitpark is een terrein van ca. 4,5 hectare waar van alles is te vinden: een kinderboerderij, uitkijktoren, leuke speeltuin, jeu-de-boulesbanen en een heerlijk (overdekt) terras. Ook is er een blotenvoetenpad bij de kikkerpoelen waar je over dertig verschillende ondergronden kunt lopen.
Via een route kunt u het hele park doorkruisen, waarbij u allerlei soorten en rassen fruitbomen tegen zult komen. Op verschillende punten op de route zult u een dichter of singer/songwriter aantreffen. Er zullen zo'n twintig uitvoerenden aanwezig zijn. Door het persoonlijk contact dat op deze manier ontstaat kunt u zelf aangeven waar uw belangstelling naar uit gaat.

De toegang tot het Fruitpark is vijf euro per persoon, inclusief een kopje koffie, thee of frisdrank. Vanaf 14:00 uur zullen de dichters aanwezig zijn tot circa 16:30 uur.