Workshop ‘Bordje Vol’ voor mantelzsorger. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Workshop ‘Bordje Vol’ voor mantelzsorger. (foto: Welzijn Rivierstroom) Foto: Welzijn Rivierstroom

Workshop ‘Bordje Vol’ voor mantelzorgers

RHENEN - Privé, mantelzorg en werk beter leren combineren? Mantelzorgknooppunt Rhenen organiseert op maandagavond 20 juni van 19.00 tot 21.00 uur de workshop ‘Bordje Vol’. Om 18.45 uur staat de koffie en thee klaar in de Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen. 

Alle mantelzorgers uit Achterberg, Elst en Rhenen zijn van harte welkom om deel te nemen (ook als u niet (meer) werkt en alleen privé en zorg beter wil leren combineren)!

Inhoud workshop

Weet u als mantelzorger soms niet hoe u alle ballen hoog kunt houden? Uw bordje kan redelijk vol zijn met zorg, privé en voor sommigen ook nog werk erbij. Tijdens deze workshop krijgt u handvatten om uw bordje leger te maken. U krijgt meer inzicht in uw situatie, en ontdekt hoe u de zorg op kunt delen aan de hand van de eenvoudige ‘Bordje Vol’-methode. Of u nou zorgt voor een ouder, partner, kind, broer/zus en of u de zorg nou alleen doet of met anderen deelt: deze methode kan in veel situaties gebruikt worden.

Welzijnsconsulent Karin de Krieger geeft tijdens deze workshop uitleg over de methode. Samen zetten jullie de eerste stappen om inzicht te krijgen in wat u energie geeft en wat energie vreet, welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kan helpen. Het is een interactieve workshop waar alle gelegenheid is om vragen te stellen.

Opgave verplicht

U kunt opgeven bij Elle Joosten via 06 19426967 of mantelzorg@rhenen.nl. De workshop is gratis voor mantelzorgers die ingeschreven staan bij Mantelzorgknooppunt Rhenen. Die avond ter plekke inschrijven als mantelzorger is mogelijk.