Afbeelding
Foto:

Open dag Huize Rehoboth

in Kesteren

KESTEREN - Een jaar geleden kreeg Corriena de Haan (46) de mogelijkheid om een langgekoesterde wens te realiseren: het zorgen voor ouderen, die de liefde van haar hart hebben, op haar prachtige thuislocatie. Op een mooie plek onder aan de dijk, tussen de vele fruitbomen, de bloeiende bloemborders en het jonge vee staat Huize Rehoboth. De tuin ligt in de Rijnvallei met uitzicht op de Utrechtse Heuvelrug.

Vanuit huis en tuin is op alle plekken beleving van dit prachtige stukje natuur. Met een deskundig team wordt liefdevolle dagopvang aan ouderen gegeven, die sociaal eenzaam zijn of bij wie het proces van dementie is geconstateerd. Persoonlijke aandacht vanuit een reformatorische levensovertuiging, waarin zorg vanuit de liefde van het hart plaatsvindt, is de missie van deze zorgboerderij.

’s Morgens na het koffiedrinken vindt de dagopening plaats. Gebed, zingen en persoonlijke aandacht hebben daarin een vaste plaats.
Daarna is het genieten van de dieren, het verwerken van fruit uit de boomgaard, waar appels, peren, pruimen en kersen groeien, het maken van bloemstukjes met bloemen uit de kleurrijke borders om het huis, het doen van geheugenspelletjes en andere creatieve bezigheden.

Tussen de middag wordt er een heerlijke warme maaltijd geserveerd. Na het rustuurtje is er een middagactiviteit.
Wilt u een kijkje nemen op deze zorgboerderij? Dat kan op de open dag op zaterdag 25 juni van 10.00 tot 16.00 uur op de Rijnbandijk 40 in Kesteren.

U kunt op deze open dag zelf beleven hoe het is op de zorgboerderij, onder het genot van een hapje en drankje. Er zijn verschillende stands aanwezig met verkoopartikelen en informatie. De medewerkers leiden om u graag rond te leiden en beantwoorden uw vragen.

Benieuwd ? Neem dan een kijkje op de website: www.huize-rehoboth.nl.