Vier dames in Dodewaard zoeken een gezelschapsmaatje!

Algemeen

DODEWAARD - Heeft u een (half) uurtje in de week tijd? Wellicht kunt u iets betekenen voor een ander. We stellen de dames kort aan u voor.

1. Een mevrouw van 46 jaar maakt graag samen met haar hond een wandeling, maar ze houdt ook van lekker kletsen. Heb jij ook een hond? Of lijkt het je gewoon leuk om mee te wandelen tijdens een leuk gesprek? Dan is dit wellicht iets voor jou.

2. “Wie vind het leuk om zo’n één keer per week langs te komen bij mij? Gewoon een praatje maken tijdens een kopje koffie, wel zo gezellig om dat samen te doen”, aldus een mevrouw op leeftijd uit Dodewaard. Ze is wat minder mobiel en zoekt daarom iemand die bij haar thuis langs wilt komen voor gezelschap.

3. Deze mevrouw woont zelfstandig in het centrum van Dodewaard. Ze is 89 jaar, maar nog goed bij de tijd. Ze praat graag maar mist alleen nog iemand om een gezellig gesprekje mee te voeren. Mevrouw zou het leuk vinden als er regelmatig iemand op bezoek komt om haar gezelschap te houden.

4. Heb je in de avonduren een uurtje vrij? Deze bewoonster van de Steegakker vindt het heerlijk om ’s avonds (of overdag) een wandeling te maken door het dorp. Ze is rolstoel-gebonden waardoor ze dit niet meer zelfstandig kan. Heb jij tijd om af en toe samen een frisse neus te halen?

Bij interesse of bij vragen, neem contact op met lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl  of via 06 19544160.