Nieuwe bijeenkomst Alzheimer Trefpunt Rhenen: 14 juni. (foto: Pixabay)
Nieuwe bijeenkomst Alzheimer Trefpunt Rhenen: 14 juni. (foto: Pixabay) Foto: Pixabay

Bijeenkomst Alzheimer Trefpunt Rhenen

Algemeen

RHENEN - Op dinsdagavond 14 juni is er een nieuwe bijeenkomst van het Alzheimer Trefpunt in de Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen. Deze avond zal in het teken staan van de mantelzorger. Inloop is vanaf 19.00. het programma begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. Toegang is gratis.

Het Alzheimer Trefpunt is een ontmoetingsplaats voor mensen met (vermoeden van) dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden. Ook hulpverleners zijn welkom! Elke tweede dinsdag om de maand (behalve juli en augustus) ontmoeten we elkaar. Elke avond staat er een ander thema centraal.

Thema 14 juni: de mantelzorger

Spreker Els van van den Bosch stelt een aantal vragen centraal: Wat betekent de mantelzorger voor degene met dementie? Wat betekent het voor de mantelzorger om zorg te dragen voor iemand met dementie? De impact kan heel verschillend zijn. Er zal deze avond ook ruim aandacht zijn voor ervaringen van de mensen die aanwezig zijn, waarbij ook tips uitgewisseld kunnen worden. Zo kunnen we veel van elkaar leren en elkaar op deze manier helpen. We hopen er weer een gezellige en leerzame avond van te maken.

Aanmelden

Een ieder is welkom op 14 juni vanaf 19.00 uur in de Buurtgarage, Valleiweg 16 in Rhenen. Aanmelden bij Hanneke de Jong via 06 53518147.