Afbeelding
Foto:

Van der Valk Hotel Tiel bouwt aan nieuwe suites

TIEL – Wie van zijn of haar hotelovernachting een unieke ervaring wil maken, kan nu al terecht in één van de drie luxe themasuites van Van der Valk Hotel Tiel. Deze suites zijn onder andere voorzien van kingsize bedden, 4K smart tv’s en bubbelbaden. Binnenkort wordt de mogelijkheid om de nacht door te brengen in zo’n luxueuze suite nog verder uitgebreid. Er komen boven op de drie bestaande suites, nog zes nieuwe vertrekken in verschillende landenthema's en stijlen.

“We hadden altijd al het idee om de thema’s van andere landen naar Tiel te brengen, we zijn onwijs blij dat we op schema lopen en de suites eind augustus opengaan”, vertelt General Manager Annabel van der Valk. “Fijn dat de suites veel geboekt worden ook al zijn ze nog niet eens af!”

Waan je in het buitenland

Vijf van de zes nieuwe suites zijn geïnspireerd op diverse buitenlandse sferen. Het gaat hierbij om: Afrika, de Amazone, Antarctica, Marrakesh en Parijs. Deze thema’s zijn door middel van materialen en kleuren verwerkt in het volledige interieur.

Van der Valks Bloesemhotel

Het zesde thema is gebaseerd op iets waar de Betuwe en Van der Valk Hotel Tiel om bekend staan: de bloesem. Gasten komen al jaren naar het hotel toe om heerlijk te wandelen en fietsen tussen de gaarden en nu kunnen zij ook overnachten tussen de bloemen.

Hotel Chique-stijl

"Alle gasten kunnen in ieder geval rekenen op een suite die 'Hotel Chique' ademt”, zegt Rebecca van Lier, de ontwerpster van alle negen suites. Samen met General Manager Annabel is zij vooraf aan de bouw gaan sparren over hoe de suites eruit moesten gaan zien. Met Rebecca's oog voor design en Annabels kennis van de Hotellerie, zullen de suites zeker van alle gemakken voorzien zijn.