Tennisbanen.
Tennisbanen. Foto: B Harnisch

Meer Makelaar Open toernooi Elst

Algemeen

ELST - Het gezelligste tennistoernooi van Midden-Nederland wordt weer georganiseerd.  Van 13 tot en met 19 juni wordt er weer volop getennist tijdens het altijd gezellige en goedbezochte open tennistoernooi. Ook aan de jeugd is gedacht, voor hen is er een open toernooi op 11 en 12 juni.

Natuurlijk kan het alleen een succes worden met een goede sponsor en sportieve deelnemers. De eerste hebben wij gevonden. Wij zijn erg blij met onze nieuwe hoofdsponsor van dit toernooi; Meer Makelaar uit Rhenen. Mede dankzij hen en de vrijwilligers van TVM zal het een goed georganiseerd toernooi worden, waar De Musketiers al jaren om bekend staan. 

Maar het valt of staat door sportieve deelnemers, de inschrijving is gestart. Heb jij je nog niet ingeschreven, doe dit dan alsnog via mijnknltb.toernooi.nl en wij ontvangen je graag op ons sfeervolle tennispark, voor een sportieve pot tennis. Je vindt onze banen op de Sportweg 15 in Elst (U). En je kan ons volgen op Instagram opentoernooi_tvmusketiers en facebook