Rini Schouten.
Rini Schouten. Foto: Rini Schouten

Hoe solliciteer ik?

Algemeen

RHENEN - Walk&Talk is dé ontmoetingsplaats voor werkzoekenden! Iedere eerste dinsdag van de maand organiseren we een bijeenkomst. Onderwerpen rond werk zoeken krijgen de aandacht van gastsprekers. Op 7 juni gaat Rini Schouten het gesprek aan over het thema: ‘Hoe solliciteer ik?’ 

Rini is sollicitatiecoach en initiatiefnemer van ‘Hoe solliciteer ik?’ https://hoesolliciteerik.nl/  Sinds 2017 is hij eigenaar van een arbeidsbemiddelingsbureau en heeft zich gespecialiseerd in werving en selectie. Hij begeleidt daarnaast kandidaten bij het succesvol solliciteren die een traject hebben (gelopen) bij een loopbaanadviesbureau. 

Hij is er enthousiast over om met werkzoekenden in gesprek te gaan: ‘We gaan het met elkaar hebben over solliciteren en je ‘laten solliciteren’. Of te wel hoe word je gevonden door recruiters? Hoe ziet die wereld eruit waar je instapt op het moment dat je je CV online zet? Waar let je op en welke mogelijkheden zijn er? We doen dit in de vorm van een interactief gesprek. Geen vraag is te gek en ik hoop dat ik waardevolle antwoorden kan geven. Heb je een concreet voorbeeld van iets waarmee je zit op dit gebied?
Kom er maar mee en we onderzoeken samen wat je mogelijkheden zijn. Let wel, soms kan dat confronterend zijn! We gaan daar natuurlijk wel respectvol mee om!’

Welkom! En natuurlijk is er een hartelijke ontvangst met koffie en thee in De Westpoort, Veerweg 1 in Rhenen. Tijd: 9.30 tot 11.30 uur. Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Eline van Berkum: 06 20384182/walkentalkrhenen@gmail.com.