Palmerswaard 2021.
Palmerswaard 2021. Foto: Anja Langefeld

Wandeltocht in Rhenen met leuke en interessante weetjes

Algemeen

RHENEN - Zaterdag 18 juni wordt voor het tweede jaar op rij! weer een wandeltocht door Rhenen gehouden. Doe je mee? Tijdens de wandeling is er volop aandacht voor de natuur en krijg je ook leuke en interessante weetjes te horen over de omgeving. 

Er zijn twee verschillende wandelroutes: een korte (4 km) en een lange (8 km). De korte versie start vanaf de Platanenlaan, de lange versie start vanaf de Spijnderstoren. Starten is mogelijk tussen 11.00 en 12.00 uur. 

Iedereen mag meelopen, maar de wandelingen zijn niet geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn, rolstoelen of kinderwagens. Kinderen mogen natuurlijk mee, maar er worden geen speciale activiteiten voor kinderen aangeboden. Honden kunnen mee op de 8km wandeling mits aangelijnd. Op de 4 km-route is een deel niet toegankelijk voor honden.

Wandel je mee? 

Geef je dan op door een mail te sturen naar genietenvanrhenensgroen@gmail.com met je naam, aantal personen, en voor welke route (4 of 8 km) je je inschrijft. Je ontvangt dan een week voor aanvang alle informatie over de wandeltocht.

Geef je op en loop mee! 

Genieten van Rhenens groen bestaat uit een klein groepje vrouwen die het leuk vinden om door activiteiten mensen te verbinden, Lea, Conny, Miriam, Heleen en Anja.

https://www.facebook.com/genietenvanrhenensgroen

Dit jaar hebben we voor deze wandeling een kleine bijdrage ontvangen van de gemeente Rhenen.