Vrijwilligerswerk voor nieuwkomers.
Vrijwilligerswerk voor nieuwkomers. Foto: Vluchtelingenwerk Nederland

Vrijwilligerswerk voor nieuwkomers

Algemeen

NEDER-BETUWE - Veel nieuwkomers willen graag vrijwilligerswerk doen om meer mensen te ontmoeten en om kennis te maken met de Nederlandse cultuur. Donderdagavond 9 juni verzorgt het Vrijwilligerssteunpunt Buren daarom een thema-avond over de inzet van nieuwkomers als vrijwilligers. Aan de hand van het Jam Cultures Spel gaan we samen aan de slag!

Tijdens deze avond verkennen we samen de mogelijkheden. Maakt jouw vrijwilligersorganisatie al veel gebruik van nieuwkomers als vrijwilligers? Of ben je nog op zoek naar de juiste omstandigheden om dit mogelijk te maken? Samen spelen we het Jam Cultures Spel waarin we deze vragen samen verkennen. Het spel geeft inzichten, inspiratie en handvatten om de kracht van diversiteit in organisaties beter te benutten en mate van inclusie te vergroten.

De avond vindt plaats op het kantoor van Welzijn Rivierstroom, Voorstraat 8 in Lienden. Begonnen wordt om 19.00 uur en sluiten rond 21.00 uur af.

Aanmelden voor deze avond is verplicht. Geef je op door een mail te sturen naar vrijwilligersburen@welzijnrivierstroom.nl Voor meer informatie kun je terecht bij Marjolein Siebelink van Welzijn Rivierstroom via vrijwilligersburen@welzijnrivierstroom.nl of 06 12532320.