Rowena, Kyara, Willemijn, Felicia, Davin & Thijs. (foto: Patrick van den Berg & Johan de Kinkelaar)
Rowena, Kyara, Willemijn, Felicia, Davin & Thijs. (foto: Patrick van den Berg & Johan de Kinkelaar) Foto: Patrick van den Berg & Johan de Kinkelaar

Uitmuntende toestelfinales T&P Sport uit Ommeren

OMMEREN - Afgelopen zaterdag 14 mei turnden vier dames en twee heren van T&P Sport hun toestelfinales. Felicia mocht als eerste van de dames en zij begon op vloer. Deze jonge turnster van de vereniging uit Ommeren wilde graag een nette oefening laten zien en ze wist haar zenuwen te overwinnen zodra de muziek begon. 

De strakke uitvoering leverde Felicia een vierde plek op. Willemijn kampt al een tijdje met een geblesseerde knie, maar ondanks deze hinder liet ze strakke oefeningen zien. De krachtige en technische elementen die Kyara liet zien tijdens haar brugoefening volgden elkaar snel op en de jury was onder de indruk van de uitvoering die deze top turnster ten toon stelde. 

De andere turnsters in haar categorie konden deze brugoefening niet evenaren en Kyara pakte een eerste plek. Alle drie de senioren dames van T&P Sport mochten, net als Felicia, weer laten zien hoe sierlijk en krachtig ze kunnen bewegen op muziek tijdens hun vloeroefeningen. Willemijn pakte hier een tweede plek, Kyara werd derde en Rowena eindigde als vierde. Zo waren er op vloer turnsters die hoger scoorden, op balk kende Rowena geen gelijken. Haar uitvoering was zowel strak als sierlijk en de jury beloonde haar nette turnen met een eerste plek. Ook Willemijn zette een strakke oefening neer op balk in haar categorie en ze eindigde als tweede. 

Davin en Thijs zetten hun beste beentjes voor tijdens hun wedstrijd in Tiel. Davin liet krachtige zwaaien zien op het toestel rek en ook Thijs draaide een leuke wedstrijd. Beide turners van T&P Sport behaalden een medaille en zowel deze jonge talenten als de dames konden met een voldaan gevoel naar huis.