Waled. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Waled. (foto: Welzijn Rivierstroom) Foto: Welzijn Rivierstroom

Aan tafel met kinderburgemeester Waled: schuift u ook aan?

RHENEN - Op donderdag 9 juni houdt kinderburgemeester Waled Al Deyar Bakrle (12) samen met Welzijn Rivierstroom een avondmaaltijd voor oudere inwoners (65+) van Achterberg, Elst en Rhenen. 

Waled nodigt ook een aantal van zijn vrienden en vriendinnen uit. Samen koken en eten met jong en oud: het wordt een super gezellige avond!

Wat koken we?

Waled wist meteen welk voorgerecht hij wil maken: tabouleh, een salade op basis van bulgur. Zijn moeder heeft een super lekker recept, zegt Waled: “Dat moet iedereen een keer geproefd hebben!” Daarnaast staan er gehaktballetjes in tomatensaus, pasta en bonen op het menu. Als toetje is er ijs. Burgemeester Hans van de Pas zal ook een hapje mee eten.

De gratis avondmaaltijd is donderdag 9 juni van 16.00 – 19.30 à 20.00 uur in Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen. Bestemd voor de 65+ inwoners Achterberg, Elst en Rhenen.

Oproep

Waled zoekt ook nog één of twee personen die van te voren met hem boodschappen willen gaan doen. Wilt u dit doen? Geef dit dan bij opgave door aan Elle.

Eet u mee? Opgeven verplicht voor ‘Aan tafel met kinderburgemeester Waled’ kan bij Elle Joosten via 06 19426967 of buurtgarage@rhenen.nl. Graag voor maandag 6 juni 12.00 opgeven. Er is beperkt ruimte. Voor vragen kunt u ook terecht bij Elle.