Kunst verbindt generaties!

IJZENDOORN - Vanuit provincie Gelderland doet Welzijn Rivierstroom mee aan Cultuurpact; een project met als doel om generaties met elkaar te verbinden via uitdagende kunstactiviteiten. Op dinsdag 7 juni organiseren we een schilderworkshop waar we met elkaar de uitdaging aangaan om een schilderij te maken.

"We schilderen de klassieker ‘De dame met de parel’ van Johannes Vermeer, maar dan wel in een modern jasje gestoken. Aan het einde van de avond mag je jouw originele en zelfgemaakte schilderij mee naar huis nemen. Je bent van harte welkom om samen met jouw dochter, zoon, buurkinderen of bijvoorbeeld kennissen aan deze workshop deel te nemen. Belangrijk is dat er een mix aan generaties deelnemen. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden, je betaalt alleen voor je drankje."

Aanmelden?

De workshops vindt plaats op dinsdag 7 juni van 19.00 tot 21.00, in het Gerrit van Riemsdijk Huis in IJzendoorn (Zeemanstraat 12 a). Aanmelden is verplicht en kan door te mailen naar lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl onder vermelding van ‘Dame met de parel’ of door een appje te sturen naar 06 19544160. Geef even aan met wie je komt.

Op 8 juni staat dezelfde workshop in Kesteren gepland, maar deze is al vol geboekt. Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar voor de workshop op 7 juni.