Afbeelding
Foto:

Muzikale keeltjes gezocht voor Popkoor Future

RHENEN - Popkoor Future uit Rhenen start de voorbereidingen voor weer een groots theater concert in het najaar van 2023. En we kunnen nog wat versterking gebruiken om hier opnieuw een groot succes van te maken. Op 11 mei is er een open repetitie waar nieuwe leden kunnen luisteren naar een repetitie, wellicht een nootje willen meezingen en natuurlijk onze gezellige sfeer kunnen proeven.

Popkoor Future is een swingend, eigentijds koor uit Rhenen. Het koor bestaat uit vijf stemgroepen: bassen, tenoren, alten, mezzosopranen en sopranen. Er is ruimte binnen alle stemgroepen en vooral heren worden aangemoedigd om langs te komen. Het koor oefent iedere woensdag van 20.00 tot 22.15 uur in het Bestegoed in Elst. "Wij stellen ons graag aan je voor op onze vernieuwde website: 
www.popkoorfuture.nl."

"Ben jij jonger dan 55 jaar en in het bezit van een goede stem en een flinke dosis enthousiasme? Kom dan langs om te kijken en mee te zingen op woensdag 11 mei. Een stemtest vormt een standaard onderdeel bij de toelating van nieuwe leden. Deze vindt echter nog niet plaats tijdens de open repetitie … daar is het gewoon lekker ervaren en genieten. Meld je aan via onze website en we zien je graag in Elst! "