Turnsters Olympia Ochten

Algemeen

OCHTEN - Zaterdag 23 april was de tweede voorwedstrijd in Culemborg voor de turnsters van Olympia Ochten. In de ochtend mochten de meisjes van niveau 7 starten. Voor Benthe Verwoerd en Lotte Wevers was dit de eerste wedstrijd van het seizoen. 

Benthe heeft ondanks haar blessure zo veel mogelijk toestellen en elementen geturnd en daarbij mooie cijfers gehaald ook voor Lotte was het haar eerste wedstrijd aan het begin wat gespannen maar daarna hele mooie oefeningen laten zien met als beloning een 13e plek. Voor Nyah Nagel en Dana Bos was het de tweede wedstrijd en hebben een hele mooie serie oefeningen laten zien met voor Nyah een 21e plek en voor Dana  een prachtige 11e plaats. Iets om trots op te zijn.

In de middag waren Emely Broekhuizen, Gwen Berends en Isabel van Baaren voor niveau 6 aan de beurt. Ook voor Emely was het haar eerste wedstrijd van het seizoen en heeft ondanks haar blessure ook mooie serie oefeningen laten zien. Gwen Berends had pech op balk maar heeft haar super herpakt op sprong met een 22e plek. Isabel had ook een val van de balk maar turnde verder een stabiele wedstrijd en eindigde op een 18e plaats.

Celina Schouten en Jolein van Cleef mochten turnen op niveau 5 voor beide een nieuwe oefeningen op vloer en Jolein turnde een nieuw element op balk ze eindigde ondanks haar val op de 18e plaats en Celina turnde een hele stabiele wedstrijd zonder veel grote fouten ze eindigde net naast het podium op een prachtige zesde plaats. Iedereen heeft weer mooie stapjes laten zien en kunnen trots zijn op de resultaten die behaald zijn.