Sanne, Felicia, Naomi, Lola, Malou & Evelien.
Sanne, Felicia, Naomi, Lola, Malou & Evelien. Foto: Tamara van den Berg - Kwint

Leuke wedstrijddag turnsters T&P Sport

Algemeen

OMMEREN - De meiden van T&P Sport waren zaterdag 23 april weer aan de beurt om hun kunsten op de wedstrijdvloer van Culemborg te tonen tijdens de tweede voorwedstrijd. Malou en Evelien trapten de wedstrijd af in de ochtend en lieten zien plezier te hebben in het turnen. 

De meiden demonstreerden leuke oefeningen en Malou eindigde op plek 14 en Evelien werd beloond met een 24e plek. Daarna was het tijd voor Felicia, Naomi, Lola en Sanne om zich op de wedstrijdvloer te begeven. Felicia turnde een nette brug, haar vlotte buikdraai was zelfs zo krachtig dat ze er een tweede op liet volgen.
Ook balk turnde Felicia strak, slechts de handstand op dit smalle toestel blijft een uitdaging. Felicia eindigde op een mooie 20e plek. Net als bij Felicia blijft de handstand ook voor Naomi een uitdaging. Toch turnde Naomi een constante en strakke wedstrijd. Helaas werd ze, zoals menig turnster, door de balk genekt en eindigde ze op een 21e plek.

Bij Lola waren haar zenuwen goed terug te zien in haar oefeningen, desondanks wist ze een mooie brug oefening te demonstreren. Als een echte turnster kon Lola haar vloeroefening improviseren toen bleek dat ze met haar elementen niet meer uitkwam op de muziek. Lola kwam uit op en 23e plek. Sanne voerde haar turnoefeningen uit met grote concentratie en hierdoor kon ze een nette sprong demonstreren. De overige toestellen vergen nog wat oefening, maar Sanne heeft, net als de andere meiden, genoten van het turnen en kan niet wachten aan de slag te gaan tijdens de training om zichzelf te verbeteren. Sanne eindigde als 24e.