In de bibliotheek van IJzendoorn zijn vele mooie boeken te leen.
In de bibliotheek van IJzendoorn zijn vele mooie boeken te leen. Foto: Bibliotheek IJzendoorn

Kinderprogramma bibliotheek IJzendoorn

Algemeen

IJZENDOORN - In de bibliotheek van IJzendoorn wordt een leuk kinderprogramma georganiseerd op woensdagmiddag 4 mei.

Van 14.00 tot 15.30 uur zijn kinderen van 4 tot 12 jaar van harte welkom in de bibliotheek van IJzendoorn. Eerst luisteren de kinderen naar een mooi (prenten)boek, daarna is er een bijpassende knutsel te maken en wordt er een leuk spel gedaan. Tussendoor is er iets te drinken en krijgen de kinderen wat lekkers. De kinderen worden gesplitst op leeftijd. De kinderen van groep 1-4 luisteren naar een ander verhaal dan de kinderen van groep 5-8. Ook de spellen en knutsels zijn op verschillend niveau. De kinderen kunnen zich tot maandag 2 mei aanmelden bij pabuijs@kliksafe.nl.

Ouders en andere volwassenen zijn van harte welkom om in de bibliotheek te komen kijken en boeken te lenen. Er zijn de laatste tijd weer veel boeken aan de bibliotheek toegevoegd. Ook voor de volwassenen staat er koffie met wat lekkers klaar.

De bibliotheek is in het verenigingsgebouw ‘De Kandelaar’, Dorpsstraat 26 in IJzendoorn. De bibliotheek is op maandagavond (19.00-19.45 uur) of op vrijdagavond (18.15-19.00 uur) geopend op 2, 9, 20 en 30 mei.