Om inwoners van de gemeente Rhenen, met of zonder gezondheidsproblemen en elke leeftijd, te stimuleren op pad te gaan organiseert Sportservice Rhenen de Rhenense Wandeluitdaging.
Om inwoners van de gemeente Rhenen, met of zonder gezondheidsproblemen en elke leeftijd, te stimuleren op pad te gaan organiseert Sportservice Rhenen de Rhenense Wandeluitdaging. Foto: Sportservice De Vallei

Ga de Rhenense wandeluitdaging aan

Algemeen

RHENEN - Wandelen, bijna iedereen kan het. De wandelschoenen aan en lekker naar buiten. Genieten van de omgeving, heerlijk ontspannen en toch gezond in beweging zijn. 

Om inwoners van Rhenen, met of zonder gezondheidsproblemen en elke leeftijd, te stimuleren op pad te gaan organiseert Sportservice Rhenen, onderdeel van Sportservice De Vallei, de Rhenense Wandeluitdaging. Tien weken wandelen in groepsverband. Iedereen kan meedoen.

De Wandeluitdaging wordt gehouden in samenwerking met verschillende enthousiaste vrijwilligers, de Buurtgarage Rhenen, Musketiers Elst en Nordic Walking Rhenen. Tijdens de wandelingen loopt een vrijwilliger mee met ondersteuning van Sportservice. Daarnaast lopen verspreid over de 20 weken sport- en zorgprofessionals mee, zoals praktijkondersteuners en fysiotherapeuten. Er worden groepen geformeerd op verschillende niveaus zodat op elk niveau meegewandeld kan worden. De wandelingen variƫren tussen de 30 minuten tot 1,5 uur en gaan door de prachtige omgeving van de gemeente Rhenen. Deelname voor twintig weken bedraagt eenmalig vijf euro per persoon.

Meedoen

Aanmelden voor de Rhenense Wandeluitdaging kan via https://www.sportservice-rhenen.nl/rhenense-wandeluitdaging. Neem voor meer informatie contact op met buurtsportcoach Larissa Wattilete via larissa.wattilete@sportservicedevallei.nl of 06 82947679.