De jubilarissen krijgen een bloemetje en/of attentie.
De jubilarissen krijgen een bloemetje en/of attentie. Foto: Terus Meiering

Trouwe leden in het zonnetje

Algemeen

OPHEUSDEN - Bij christelijk gemengde zangvereniging uit Opheusden was het feest. Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering werden vijf trouwe leden in het zonnetje gezet. 

De jubilarissen waren 30, 40 en liefst 45 jaar lid van het koor. Het bestuur van Con Amore verheugt zich in het feit dat veel leden al zó lang lid zijn van het koor. Tóch zijn nieuwe leden altijd van harte welkom.
“Misschien wil u/jij al heel lang in een koor zingen, maar weet je niet goed hoe dat gaat en of je wel een geschikte stem bezit. Iedere dinsdag kun je meezingen in ons kinder- of gemengd koor.”

“We studeren psalmen en gezangen in. Je leert vanaf het eerste begin wat het is om met anderen samen te zingen, je krijgt tips over stemgebruik en je leert je gehoor oefenen; ook zal er, op speelse wijze, aandacht besteed worden aan stemvorming enz. Je zult anderen ontmoeten die net als jij ‘in een koor willen zingen’. Welkom bij ons in verenigingsgebouw Eltheto aan de Ooievaarsstraat! Kijk voor meer informatie op onze website.”