Diane van Moerkerk.
Diane van Moerkerk. Foto: Diane van Moerkerk

Baankansen door Leren en Werken

Algemeen

RHENEN - Speel je al langer met de gedachte dat je graag een opleiding wilt doen? Wil je graag leren, maar tegelijk verdienen? Of ben je op zoek naar een kansrijke baan? Kom dan naar de Walk & Talk bijeenkomst over Leren en Werken op dinsdag 3 mei in Rhenen.

Walk&Talk is dé ontmoetingsplaats voor werkzoekenden! Iedere 1e dinsdag van de maand organiseren we een bijeenkomst. Onderwerpen rond werk zoeken krijgen de aandacht van gastsprekers. Je kunt ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving. En natuurlijk is er een hartelijke ontvangst met koffie en thee. 

Spreker is Diane van Moerkerk. ‘Ik ben Loopbaanadviseur Leerwerkloket regio Foodvalley. Daarnaast werk ik bij Dulon College als Adviseur Arbeidsmarkt. Vanuit beide functies heb ik veel contact met werkenden, werkzoekenden over allerlei vragen op het gebied van Leren en Werken. Wij kunnen iedere inwoner van de regio Foodvalley helpen en ondersteunen in hun vragen op het gebied van Leren en Werken.

Wij werken in de regio met diverse organisaties om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook kun je zelf alvast kijken op onze campagnewebsite www.kiesjekans.nl. Dit is een website van het Leerwerkloket en het WSP waar je veel kansen kunt vinden. Daarnaast kun je alles terugvinden op onze site:https://foodvalley.lerenenwerken.nl/’

Locatie: De Westpoort, Veerweg 1 in Rhenen. Tijd: 9.30 tot 11.30 uur. Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Eline van Berkum 06-20384182/walkentalkrhenen@gmail.com.