Jeugdactiviteit TV De Musketiers.
Jeugdactiviteit TV De Musketiers. Foto: Christiene Hake

Maak kennis met tennis bij De Musketiers in Elst

Algemeen

ELST - Op 1 mei verzorgt tennisvereniging De Musketiers in Elst een kosteloze tennisclinic voor jong en oud. 

“Wil je kennismaken met deze leuke sport kom dan langs op 1 mei. Om 11.00 uur staan de enthousiaste tennisleraren Bojan en Daan klaar om jou kennis te laten maken met deze geweldige sport. Of je nu vijf jaar of tachtig bent, bij ons voelt iedereen zich thuis. Dus kom ook op 1 mei en maak kennis met tennis én natuurlijk met onze leuke vereniging. Je vindt ons op de Sportweg 15 in Elst (ut).”

“Op het gezellige tennispark vind je een knus clubhuis met heerlijk terras. Daaromheen liggen drie kunstgrasvelden voorzien van verlichting. De club is aangesloten bij de KNLTB waardoor leden ook deel kunnen nemen aan competities en toernooien.”

Er is een mogelijkheid om te lessen bij Daan of Bojan. En tennis je al? Kom dan gerust eens langs op de goed bezochte racket-avond, iedere donderdagavond. Je kunt er vrij inlopen. Kijk voor meer informatie op https://www.tvmusketiers.nl of volg onze club op facebook. Op 1 mei ben je om 11.00 uur welkom om kennis te maken of deel te nemen aan de kosteloze tennisclinic.