Huren met het mooiste uitzicht van Rhenen

RHENEN - Vanaf 4 april verhuurt Rhenam Wonen 42 duurzame en levensloopbestendige appartementen aan de voet van de Grebbeberg.

De optimaal geïsoleerde appartementen zijn volledig gasloos en hebben naast vloerverwarming en een warmtepomp ook een warmte-terugwin-installatie. Bovendien heeft ieder appartement eigen zonnepanelen waarvan de opbrengst ten goede komt aan de huurder en wordt er gebruik gemaakt van led-verlichting. 

Toegankelijk

Parkeren is gerealiseerd op eigen terrein (43 plaatsen) en ondanks de hoogteverschillen is alles met hellingbanen toegankelijk voor mensen die zijn aangewezen op een rolstoel of rollator. De centrale entree en de galerij zijn voorzien van elektrische deuropeners. Ook de algemene toegang naar de bergingen is geautomatiseerd.

Alle appartementen zijn zowel via het trappenhuis als de lift toegankelijk. Ieder appartement heeft handsfree video-intercom installatie in de woonkamer om bezoekers binnen te laten.

Voorwaarden

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze prachtige appartementen zijn inschrijving als woningzoekende bij www.huiswaarts.nu én het huishoudinkomen mag niet hoger zijn dan 40.765 (eenpersoonshuishouden) of 45.014 euro (meerpersoonshuishouden).

Voor deze appartementen maakt de gemeente Rhenen een uitzondering op de gebruikelijke toewijzingsregels. Daardoor hebben inwoners van Rhenen van 55 jaar en ouder die een sociale huurwoning achter voorrang op deze appartementen.
Een verhuurbrochure met alle informatie, plattegronden en technische specificaties is beschikbaar op www.rhenam.nl of af te halen op Binnenhof 9 in Rhenen.