Compromis in Kesteren

Algemeen

KESTEREN - “Als u in de afgelopen twee jaar in de zaal van ‘Ons Dorpshuis’ in Kesteren bent geweest heeft u ‘m al zien liggen/staan. Onze Compromis 999, de boot die een hoofdrol speelt in ons toneelstuk Compromis, geschreven door Rick Verstraten.” 

“Onze decorbouwers hadden de boot al af voor de voorstelling in 2020, die helaas door de ons wel bekende redenen niet door mocht gaan. Maar nu is het eindelijk zover! We zijn in januari weer begonnen met repeteren en nu nodigen we u van harte uit voor onze uitvoeringen op 22 en 23 april.

Het stuk gaat over Henk en Tiny de Vries, trotse eigenaren van de Compromis. Henk heeft wat meer plezier in het varen dan Tiny. Het kan hem niet hard genoeg waaien op het IJsselmeer. Tiny vindt dat niet zo prettig, zij hangt dan regelmatig over de reling om haar maaginhoud te lozen.
Henk spendeert ook veel geld aan zijn hobby en Tiny vindt het wel genoeg geweest. Zij wil een leuk feest voor hun 25-jarig huwelijksjubileum of liever nog, lang geleden hebben ze het over een cruise gehad. Zou Henk daar nog aan denken? Om daar achter te komen moet u echt komen kijken bij toneelvereniging Castra en Vriendenkring HA.

De uitvoeringen zijn 22 en 23 april in Ons Dorpshuis in Kesteren, aanvang 20.00 uur.