Viering Koningsdag in Kesteren.
Viering Koningsdag in Kesteren.

Kesteren viert Koningsdag!

Algemeen

KESTEREN - Afgelopen twee jaar werden we door de coronapandemie beperkt wat betreft de viering van Koningsdag. De 55e verjaardag van onze koning gaan we met zijn allen met extra veel plezier vieren.

De Oranjevereniging heeft met veel enthousiasme weer een mooi programma georganiseerd voor jong en oud. Het begint allemaal met een optocht met versierde fietsen. Daarna volgen er vanaf 10.30 uur diverse activiteiten op het dorpsplein. Zoals altijd de aubade, die wordt afgesloten met het loslaten van duiven. Er is koffie met een oranje traktatie en natuurlijk ook een traktatie voor de kinderen.

Om 11.00 uur kunnen de kinderen weer allerlei spulletjes proberen te verkopen en vanaf 12.00 uur kun je een echte glittertattoo laten zetten.

De puzzeltocht was afgelopen jaar een groot succes. Daarom kun je ook dit jaar weer meedoen aan een leuke puzzel-/speurtocht vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur. De start van de tocht is op het dorpsplein.

Vanaf 14.00 uur is er op initiatief van café De Uitspraak een geweldig feest met dj’s Mauro en Joey Festa. De band Anderkovver maakt het feest compleet.

Voorzitter Fons Slijderink heeft er zin in en hij meldt: “Dit jaar belooft Koningsdag in Kesteren weer een bijzondere dag te worden.”