Het Bestegoed, De Buurtgarage en De Westpoort zoeken vrijwillige gastbeheerder

Algemeen

RHENEN - Gastvrij, enthousiast,verantwoordelijk, biedt graag een helpende hand. Herken jij je hierin? Dan zoeken Het Bestegoed, De Buurtgarage en De Westpoort zoeken jou!

Ontmoetingscentra Het Bestegoed, De Buurtgarage en de Westpoort zijn op zoek naar vrijwilligers die als gastbeheerder aan de slag willen. Wat doet een gastbeheerder? Samen met ons bied je bezoekers een fijne plek, waar ze onder andere terecht kunnen voor hulp, bijvoorbeeld bij de administratie, bij het vinden van werk, of bij het leren van de Nederlandse taal. Je biedt gezellige activiteiten: zoals koffieochtenden, schilderbijeenkomsten en spelletjesmiddagen. 

Je helpt bezoekers echt verder. Door hen welkom te heten, van een kop koffie/thee te voorzien, te helpen bij activiteiten en meer. Vind je het leuk om zelf een activiteit te verzinnen? Dat mag zeker (maar moet niet)! Deel je ideeën met je medevrijwilligers en ons.

Jij bent spontaan & verantwoordelijk zelfstandig, maar je werkt ook graag samen, woonachtig in omgeving Elst / Rhenen. Wij bieden een gezellige werkomgeving waar je makkelijk nieuwe contacten legt, een plekje in het enthousiaste team: je staat er niet alleen voor! Een onkostenvergoeding, werkervaring voor op je CV. Spreek je nog niet zo goed Nederlands? Geen probleem!

Contact

Wil je meer info of heb je interesse? Fantastisch! Neem snel contact op met Anja Pot via anja.pot@rhenen.nl of 06 28813829.