Koningsdag in Achterberg

Algemeen

ACHTERBERG - We mogen weer, na twee jaar geen Koningsdag is het Oranjecomité in Achterberg er weer klaar voor, Koningsdag 2022 in Achterberg is aan. Met heel veel vrijwilligers en sponsoren heeft de organisatie dit jaar weer een heel mooi programma samengesteld.

Met als thema ‘Boeren, Burgers en Buitenlui’ is er zoals vanouds weer van alles te beleven in het mooie dorp. De kern van alle activiteiten zijn ook dit jaar in en rondom het dorpshuis in Achterberg. Zoals altijd wordt de dag gestart rond 11.00 uur met een echte publiekstrekker, de traditionele grote optocht door het dorp. 

Dit jaar is er zelfs een kleedjesmarkt speciaal voor kinderen tot en met 16 jaar van 13.00 - 15.00 uur. Deelname is gratis en opgeven kan via info@oranjecomite-achterberg.nl 

Vanaf het middaguur is er van alles te beleven voor zowel jong als oud. Op het dorpshuis plein zijn tal van kinderatracties waaronder een stormbaan, springkussens, pannakooi, kinderboerderij, mini traptrekkerrace en heel veel andere  spelmogelijkheden. Ook aan de oudere jeugd is gedacht met eveneens diverse attracties. Uiteraard zal ook dit jaar het traditionele WC potgooien niet ontbreken. Wie heeft de meeste kracht en werpt de pot het verst de arena in. De avond wordt gestart met de pubquiz en afgesloten met een feestavond.

Wil je ook in één van de categorieën deelnemen aan de optocht of de kinder kleedjesmarkt geef je dan op door een mail te sturen aan info@oranjecomite-achterberg.nl of kijk op de site www.oranjecomite-achterberg.nl voor meer infomatie. Iedereen is van harte welkom. Tot 27 april in Achterberg!