Een aantal van de prjswinnaars van de Paasdrive.
Een aantal van de prjswinnaars van de Paasdrive.

Bridge-instuif Rhenen

Algemeen

RHENEN - De leden van Bridge-instuif Rhenen konden hun krachten en met alle andere leden meten tijdens de Paasdrive die vorige week gehouden werd. 

Welk niveau men ook speelde, ieder kreeg dezelfde spellen te spelen. Per spelniveau waren er prijzen te winnen, maar ook tussen alle niveaus werden de resultaten ‘gewogen’ en gerangschikt. Na een gezellige spelmiddag waren er dan ook heel wat prijzen te verdelen.
Op de foto is een aantal prijswinners met hun smakelijke prijzen te zien! Op de eerste plaats eindigde een bridge-paar Tiny en Thera, dat op het laagste niveau speelt en in de loop van de middag de beste resultaten bereikte.

Bridge-Instuif Rhenen houdt de spelmiddagen in het Dorpshuis van Achterberg op dinsdag- en vrijdagmiddag. Nieuwe leden, met partner of alleen, zijn altijd welkom. Ieder kiest wat het beste past: één of twee middagen spelen, het kan allebei. Informatie daarover kunt u krijgen door te mailen naar het secretariaat secr.bridge.instuif.rhenen@gmail.com.

Half september start weer een beginnerscursus  van twaalf lessen. De cursus zal gegeven worden op de maandagmiddag van 13.30-16.00 uur, eveneens in het Dorpshuis van Achterberg. Hierna volgt een vervolgcursus van weer twaalf lessen. Na deze cursussen kunt u beslissen of u daadwerkelijk lid wordt van de bridgeclub.

Informatie en/of opgeven voor de cursus kan bij Herma Bons (06 44143892) of Jos de Boer (06 57209095)  Dit kan ook door te mailen naar: secr.bridge.instuif.rhenen@gmail.com.

Alle informatie over Bridge-Instuif Rhenen staat op www.bridge-instuif-rhenen.nl.