Welke activiteit wil jij in jouw buurt doen op de Buitenspeeldag ?

Algemeen

RHENEN - Op woensdag 8 juni is het Nationale Buitenspeeldag. Achterberg, Elst en Rhenen, laat je horen: ga jij dit ook in jouw straat of buurt vieren? Heb jij een leuk idee voor een activiteit in jouw straat of buurt maar weet je niet goed hoe je het aan moet pakken? Welzijn Rivierstroom helpt je graag!

Spelletjes op de computer, tablet of telefoon zijn leuk. Maar er gaat niets boven lekker buitenspelen! Naar hartenlust spelen in de frisse lucht, actief bezig zijn, samen met kinderen uit de buurt. Elke straat, buurt of zelfs school kan meedoen aan de Buitenspeeldag! Denk bijvoorbeeld aan een prachtige mega-kunstwerk met stoepkrijt, een speurtocht of gouwe ouwe spelletjesmiddag met steltlopen, touwtjespringen en hinkelen.

Deel je idee!

Heb je een tof idee voor een activiteit in Achterberg, Elst of Rhenen, maar weet je niet goed hoe je het kunt organiseren? Of heb je wat geld nodig voor een activiteit? Kitty en Elle (sociaal werkers bij Welzijn Rivierstroom) helpen je graag verder! Bijvoorbeeld met brainstormen over je idee, of door te ondersteunen bij de organisatie. We kunnen ook helpen bij de aanvraag voor een geldbedrag bij een fonds.

Contact

Neem contact op met Elle Joosten via ellejoosten@welzijnrivierstroom.nl of 06 19426967. Zeker als er een aanvraag voor een geldbedrag bij een fonds gedaan moet worden. Daar gaat een aantal weken overheen namelijk.