Leden T&P Sport. (foto: Fotograaf T&P Sport)
Leden T&P Sport. (foto: Fotograaf T&P Sport) Foto: Fotograaf T&P Sport

Paasfeest T&P Sport

OMMEREN - Zondag 10 april werd er bij T&P Sport in Ommeren een paasfeest gevierd. De paashaas was opgeroepen om de leden van T&P Sport te verblijden met haar vreugde en vrijgevigheid. 

Dit is een taak die de paashaas graag vervult, zeker in de aanwezigheid van de immer enthousiaste jonge leden van de vereniging. Maar beslist tevens de volwassen leden en zelfs de ouders beleefden een middag vol plezier door het begeleiden en helpen van de kinderen met het grote aantal spelletjes dat was voorbereid door de Activiteiten Commissie van T&P Sport. 

De sfeer werd goed opgebouwd met een hoepeldans, als variatie op de welbekende stoelendans. De deelnemers, jong en oud, waren zowel fanatiek als sportief en na dit leuke beginspel kon de middag niet meer stuk. De leden konden zich vermaken met echt Hollands spijker poepen, koek happen, sjoelen, blik gooien en nog vele andere oer Hollandse spellen. Ook werd concentratie, hand-oog coƶrdinatie en precisie getest tijdens het nagelen. Vele leden waren verbaasd van hun eigen kunnen en werden gemotiveerd door het competitie element. 

Deze informele middag gaf de leden de gelegenheid op een speelse manier met elkaar en het competitieve element om te gaan. Deze vaardigheden komen van pas tijdens de sport maar ook in het dagelijks leven van de leden. De zonnige dag werd beƫindigd met gezamenlijke spellen en de leden gingen moe maar voldaan naar huis.