Pasen in Dodewaard: kerkdiensten, brunch en spellen

DODEWAARD - Er is veel angst in de wereld vandaag. In landen als Oekraïne, maar wellicht ook bij ons. Wat nu als het dichterbij komt… Voor de leerlingen van Jezus begint Pasen ook met angst. Ze zijn ondergedoken in een huis en hebben de deuren hermetisch afgesloten. Dan komt Jezus binnen en zegt: vrede voor jullie! Wat Jezus met al onze angst kan doen…

Daarover gaat het op Paasmorgen in de kerkdienst, die om 10.00 uur begint in de Dodewaardse kerk. Orgel en muziekgroep zorgen voor de muzikale begeleiding. Welkom in de kerk of kijk en luister thuis mee via: www.hervormddodewaard.nl. ’s Avonds om 18.30 uur is er ook een kerkdienst. En ook op 2e Paasdag om 10.00 uur, dan met medewerking van het Hervormd Kerkkoor.

Op 2e Paasdag om 11.30 uur is er een gratis brunch bij de kerk. Daarna zijn er spellen: paaseieren zoeken voor de kleinsten en Het Jachtseizoen voor kinderen vanaf 10 jaar.  Iedereen uit Dodewaard: hartelijk welkom! Aanmelden is voor ons handig en kan bij: pasen@hervormddodewaard.nl. Maar ook zonder opgave meer dan welkom!