Yogastudio in IJzendoorn

IJZENDOORN - Eind april opent yogastudio De Driehoek in IJzendoorn. Afgelopen zomer is Josette van Wolferen met haar gezin vanuit Amerongen naar IJzendoorn verhuisd. In de winter is hun oude varkensstal verbouwd tot een prachtige, lichte yogastudio. Op zaterdag 14 mei is er een open dag met natuurlijk een proefles. Hiervoor kun je je via een mailtje opgeven.

Bij yoga doe je oefeningen waarbij je op een kalme, beheerste manier werkt aan kracht, lenigheid en ontspanning. De adem speelt een belangrijke rol. Of je nu al ervaring hebt of een beginner bent, of je sportief bent of helemaal niet, de oefeningen kunnen door iedereen op een passend niveau gedaan worden.

Josette vertelt: ‘Sinds enkele jaren geef ik met veel plezier yogales, naast mijn werk als lerares in het middelbaar onderwijs. Ik ben opgeleid aan de vierjarige opleiding tot yogadocent in Bilthoven. Voor mij betekent yoga een gezonde en beheerste manier van lichaamsbeweging, waarbij je ook leert om beter te kunnen ontspannen en je gedachtestroom tot rust te laten komen.’

Wil je je meer weten of wil je je opgeven voor de open dag op zaterdag 14 mei? Mail of WhatsApp: 06 28969875 josettevanwolferen@live.nl.