Afbeelding

Weer autotochten tijdens Koningsdag in Rhenen

Algemeen

RHENEN - In samenwerking met stichting Oranjedag Rhenen heeft Scouting Rhenen ook dit jaar weer twee autotochten georganiseerd voor tijdens Koningsdag. Tijdens de oldtimertocht rij je met je eigen oldtimer een prachtige route door de Betuwe. 

Voor de puzzelaars is er de autopuzzeltocht: een tocht die je aan de hand van een route rijdt, waarbij je onderweg verschillende vragen tegenkomt. De routes zijn nu te bestellen via oranjedagrhenen.nl. 

Oldtimertocht

Heb jij een oldtimer in je bezit en heb je weer zin om een mooie tour te rijden? Meld je dan nu aan voor de gave oldtimertour door Rhenen en omstreken! Dit jaar zal tijdens Koningsdag de Betuwe worden verkend; een prachtige omgeving in de bloesemtijd! Na het succes van vorig jaar is het hoog tijd voor een tweede editie van deze oldtimertour. Je krijgt een routeboekje voor 15 euro (exclusief administratiekosten). Bestel je tickets nu en wie weet zien we je tijdens Koningsdag in Rhenen!

Autopuzzeltocht

Dé manier om een mega toffe Koningsnacht of -dag te hebben is de autopuzzeltocht. Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar een geweldige autopuzzeltocht gemaakt, die je meeneemt naar de mooiste plekjes van Rhenen en omgeving. In ongeveer 2,5 uur maak je een gave tocht, waarbij je goed moet opletten om de juiste route te rijden. Onderweg kom je verschillende vragen tegen die je alleen kunt beantwoorden als je de goede route rijdt. Heb jij met je team de vragen het beste beantwoord? Dan kan je hele toffe prijzen winnen! Voor 12,50 euro koop je een boekje voor de autopuzzeltocht.