Oekraïne-benefietconcert in Rhenen

Algemeen

RHENEN - We maken ons allemaal zorgen om de oorlog in Oekraïne en de verwoestende gevolgen voor het land en de mensen die er wonen. 

Daarom geven wij op zaterdag 30 april samen met mensen uit de Oekraïne (die ook aanwezig zijn) een benefietconcert in de Cunerakerk in Rhenen aanvang 19.30 uur. Kerk is open om 19.00 uur.

“Tijdens het concert wordt er gecollecteerd voor de stichting Help Zhitomir. De voorzitter van deze stichting de heer Cor vertelt over zijn werkzaamheden en hoe het terughalen / hulp van mensen uit Oekraïne georganiseerd wordt. Er is plaats voor 700 mensen en we hopen dat de kerk helemaal vol komt. U bent van harte welkom!”

Medewerking verlenen: Hollands Mannen Ensemble; Joost van Belzen dirigent; Pieter Heykoop orgel; Jaap Kramer, orgel, vleugel; Noortje van Middelkoop, panfluit; Fam Ploeg, strijkkwartet; Hendrik de Vries, tenor; Kees van der Staaij Tweede Kamer SGP; Darina Shevchuk sopraan uit Oekraine - 16 jaar; Ds. M. van Kooten, opening; Ds. M. van Kooten en Ds. D.M. Vinogradsky, samenspraak; Ds. D.M Vinogradsky, sluiting; Katje Ploeg – Vinogradsky, tolk.

Het concert wordt ook deze avond live uitgezonden via het YouTube kanaal van www.scmaf.nl/livestreamU kunt uw gift ook overboeken op nl87 ingb 0006 8860 36 o. Help zhitomir.