Maurtis Groot Kormelink.
Maurtis Groot Kormelink. Foto: Onbekend

Bijeenkomst 'Aandacht voor de mantelzorger'

OCHTEN - Mantelzorg doe je met liefde, maar het is niet altijd even makkelijk. Naast praktische vragen en problemen kan de zorg zelf als een last worden ervaren. Tijdens deze avond delen we ervaringen en informatie. Over de mooie, lastige en moeilijke kanten van de zorg voor een ander.

Deze bijeenkomst vindt op woensdag 20 april 2022 plaats in het dorpshuis Ochten. Adres: Dokter M. van Drielplein 2 te Ochten. We starten om 19:00 uur en sluiten af om 20:30 uur. Het is fijn als u om 18:45 uur aanwezig kunt zijn.

De avond wordt begeleid door Maurits Groot Kormelink, ervaringsdeskundige en verlies- en rouwtherapeut. En Jasper van Heeren, ervaringsdeskundige en cliƫntondersteuner van mensen met een beperking of een chronische ziekte. Tijdens deze avond is er ruimte voor praktische vragen, ervaringen uit te wisselen en een luisterend oor .

Ook krijgt u tips hoe u ook goed voor u zelf kan zorgen. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Het is verplicht om u aan te melden. U kunt zich aanmelden via info@welzijnrivierstroom.nl onder vermelding van 'Aandacht voor de mantelzorger'.