Zet jouw planskills in voor de mindermobiele medemens

Algemeen

NEDER-BETUWE - “Wij bieden vervoer van deur tot deur voor senioren en inwoners met een beperking.” Stichting Welzijn Ouderen (SWO) doet een oproep aan inwoners van Kesteren en Ochten of directe omgeving, die zich twee of drie uurtjes per week willen inzetten voor de telefoonteams van SWO.

De busjes Swobrik en Klaartje behoren tot Stichting Welzijn Ouderen (SWO). De chauffeurs zetten de bewoners voor de deur af, bijvoorbeeld bij de plaatselijke soos of bij de fysiotherapeut. Inwoners vragen telefonisch een rit aan en de telefoondienst plant de rit in. Hierbij zoekt het telefoonteam versterking.

Wat houdt het in?

Als vrijwilliger bij SWO zet je je in voor de minder mobiele medemens. Enige kennis van een computer is nodig. Bent u bekend met eenvoudig invulwerk en het versturen van een mail, dan is dat voldoende. In de telefonische omgang met de klant bent u sociaal en oplossingsgericht. SWO zoekt voor zowel Klaartje als Swobrik vrijwilligers.

Klaartje:

Je bent één keer in de week of 14 dagen beschikbaar van maandag - vrijdag van 9.00-11.00 uur.

Je werkt vanuit huis. Bij vragen of interesse: Hendrik Stoffer, 06-10548180 of hjstoffer@kpnplanet.nl

Swobrik:

Je bent één ochtend per week of 14 dagen beschikbaar van 8.30 – 11.30 uur. Je werkt vanuit het kantoortje in Kesteren. Bij vragen of interesse: Rosemarie Verwoerd, 06 40504704 of johanenrosemarie@upcmail.nl.