Koffie inloophuis van Dodewaard.
Koffie inloophuis van Dodewaard. Foto: Ad van der Sijs

Vrijwilliger gezocht voor het Huis van Dodewaard

Algemeen

DODEWAARD - Elke vrijdag van 10.00-15.30 uur is in de kantine van De Eng in Dodewaard, de koffie-inloop van het Huis van Dodewaard geopend. Inwoners uit Dodewaard en omgeving worden uitgenodigd om gezellig een kopje koffie of thee te komen drinken. 

De gasten kunnen een praatje maken, knutselen, spelletje spelen en/of bijvoorbeeld handwerken. Rond 12.00 uur kun je aanschuiven voor een warme maaltijd tegen betaling. Wekelijks komen er gemiddeld tien dorpsgenoten.

Voor de koffie-inloop zoeken we een vrijwilliger, die de gasten ontvangt, de koffie wilt verzorgen en alles klaar wilt zetten. Je maakt graag een praatje met de gasten of speelt een spelletje mee. Als je het leuk vindt, kun je ook (samen met de gasten) activiteiten organiseren.Het bijhouden van een kleine administratie hoort erbij.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie? Mail dan naar: huisvandodewaard@gmail.com of neem telefonisch contact op met 06-82278064 (voicemail vermeld dan uw nummer) of https://www.swanwelzijn.nl/organisatie/vacatures-swan.