Muzikanten van Die RheinWaal Böhmische staan te popelen om te mogen optreden.
Muzikanten van Die RheinWaal Böhmische staan te popelen om te mogen optreden. Foto: Marc Bosboom

Die RheinWaal Böhmische met concert ‘Jetzt geht’s los!’

Algemeen

HERVELD - Op zondag 3 april geeft blaaskapel Die RheinWaal Böhmische, onder leiding van Chris Kok,  haar eerste concert. Liefhebbers van Egerländer-, Böhmische en Mährische blaasmuziek kunnen hun hart ophalen tijdens dit presentatieconcert van de in 2020 opgerichte kapel.

Het concert vindt plaats in zalencentrum De Hoendrik, Dorpsplein 22 in Herveld en begint om 13.00 uur. Kaarten á 7,50 euro zijn aan de zaal verkrijgbaar. Kaarten kunnen gereserveerd worden via rheinwaalbohmische@gmail.com of telefonisch 06 51955746.

Ernst Mosch en familie Hutter

Voor het eerst sinds haar oprichting kunnen kapelmeister en muzikanten van Die RheinWaal Böhmische eindelijk ‘los’ gaan en laten horen waar het hen om gaat: genieten van een heerlijk concert met bekende en minder bekende Egerländermuziek, afgewisseld met solistische optredens.  De kapel heeft in de afgelopen periode gewerkt aan een gevarieerd programma met zowel klassieke, overbekende melodieën van bijvoorbeeld Ernst Mosch als nieuwe muziek van onder meer de familie Hutter. Het belooft een sfeervolle gezellige middag te worden in Herveld.

De titel van het presentatieconcert is toepasselijk gekozen: ‘Jetzt geht’s los!’. Kijk ook op Facebook; @rheinwaal.