Repetitie-avond orkest.
Repetitie-avond orkest. Foto: Sandra van der Spek

Kom gezellig langs bij muziekvereniging Crescendo, wij zoeken leden

Algemeen

ELST - Op maandag 28 maart houdt de drumband van muziekvereniging Crescendo van 19.45 – 21.00 uur open repetitie, waarbij je welkom bent om de sfeer te proeven en eventueel zelf mee kan slaan.

Dinsdag 29 maart is er een open repetitie bij het orkest van 19.30 – 21.45 uur. Ook hier ben je van harte welkom als (aankomend) blaasmuzikant of slagwerker. Kom gezellig luisteren of speel mee!

Kun je niet op deze avonden? Geen probleem! Kom dan op één van onze repetitieavonden. Voel je welkom om sfeer te komen proeven bij onze vereniging.
De repetities van de drumband zijn op maandagavond van 19.45 – 21.00 uur. Het fanfareorkest repeteert op dinsdagavond van 19.30 – 21.45 uur.
Iedere eerste vrijdagavond van de maand repeteert onze kapel “t Is Altid Wat van 19.30 – 21.00 uur. Alle repetities vinden plaats in Het Bestegoed, Tabaksweg 22, Elst (Utr.).

Crescendo is een gezellige vereniging waar je muziek kunt maken, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid naast de repetities. Er wordt vanuit de feestcommissie minimaal twee keer per jaar een gezellige avond georganiseerd voor de leden, maar ook aan de jeugdleden wordt gedacht. Voor hen worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals onder andere: lasergamen, bowlen of een dropping.
In de coronatijd was dit wat lastiger te realiseren, maar digitaal was er ook veel mogelijk: een pubquiz, een bingo-avond, een EK-poule, gezamenlijk een muziekstuk spelen of gewoon een gezellige ‘Clubklets’ kon allemaal online plaatsvinden. Wil je meer informatie? Neem dan contact op via secretaris@crescendo-elst.nl.