Jip Klimstra, werkgroep Kunst, met Tom van Koesveld, kunstenaar.
Jip Klimstra, werkgroep Kunst, met Tom van Koesveld, kunstenaar. Foto: Kitty van den Hoek

Podium De Vlam zoekt kunstliefhebber met organisatietalent!

Algemeen

RHENEN - Heb jij belangstelling voor beeldende kunst? En lijkt het je leuk om in je vrije tijd exposities en activiteiten te organiseren? Dan is Podium De Vlam op zoek naar jou!

Onze Werkgroep Kunst & Exposities organiseert elke drie tot vier maanden een expositie in ons gebouw, met werken van beeldend kunstenaars. Dit kunnen professionele of amateurkunstenaars zijn; kwaliteit en beleving staan voorop. Zo opent op 10 april een prachtige expositie met viltwerken van Ria van de Braak. De werkgroep telt op dit moment één enthousiaste vrijwilliger, dus er is alle ruimte voor versterking.

Kunst beleven en delen  

Nieuwe vrijwilligers in de Werkgroep Kunst & Exposities krijgen ook de mogelijkheid om een creatief workshopprogramma op te zetten in Podium De Vlam. Verder zouden we graag weer excursies aanbieden. Tot twee jaar terug brachten we in groepsverband bezoeken aan onder andere Boymans van Beuningen, het Amsterdamse School Museum en CODA Apeldoorn. Erg leuk om zo samen kunst te beleven en te delen.

Het prachtige gebouw Podium De Vlam ligt aan de Beukenlaan 2 in Rhenen. Kijk op www.podiumdevlam.nl/agenda voor een complete indruk.
Interesse? Ken je iemand die belangstelling heeft voor het organiseren van exposities en kunstactiviteiten? Of heb je zelf interesse en wil je meer weten? Dan plannen we graag een oriënterend gesprek. Stuur even een mail naar info@podiumdevlam.nl en we nemen contact met je op.