Woord en Daad winkel Ochten houdt verbouwingsuitverkoop

Algemeen

OCHTEN - Vanaf zaterdag 2 april sluit de winkel van Daadje en Co in Ochten. De Woord en Daad winkel wordt vernieuwd. De gezellige winkel wordt in een nieuw jasje gestoken. Daarom verkopen we de winkel leeg met oplopende korting.

Vanaf woensdag 23 maart starten we de uitverkoop met 25 procent. Vanaf woensdag 30 maart wordt het overgeblevene verkocht met liefst 50 procent! Alleen de nieuwe producten, postzegels en de etenswaren zijn uitgesloten van de actie. De winkel gaat weer open op donderdag 14 april met een geheel nieuw aanzien. Daar volgt later nog meer informatie over.

De Woord en Daad winkel draait geheel op vrijwilligers. Door de belangeloze en belangrijke inzet van de vrijwilligers kan er zoveel mogelijk geld naar het project. Sinds kort is het project vernieuwd. Daadje en Co verdient nu geld voor de allerarmsten in Haïti. Zo wordt er onderwijs gegevens aan kinderen en worden leraren getraind. Als je ook vrijwilliger wil worden, kom dan langs in de winkel of neem contact op.

Kom snel kijken voor de laatste koopjes. Kijk voor de openingstijden op woordendaadwinkels.nl/winkels/ochten. Kijk tijdens de verbouwing gerust op onze social media kanalen, Facebook en Instagram.