Doe je mee in Rhenen?

Algemeen

RHENEN - Voel je je betrokken bij de inwoners van de gemeente Rhenen? Dan is de Adviesraad Sociaal Domein op zoek naar jou.

De Adviesraad Sociaal Domein adviseert burgemeester en wethouders bij hun beleid op sociaal gebied. De raad doet dit in het belang van (kwetsbare) burgers. De raad bestaat uit ‘gewone’  inwoners van Rhenen, Elst of Achterberg en zoekt mensen met kennis op het gebied van het sociaal domein. Daaronder valt onder andere beleid met betrekking tot armoede en inkomen, jeugd en passend onderwijs, maatschappelijke ondersteuning en participatie van/ voor mensen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, kwetsbare ouderen en chronisch zieken en mensen met een migratie achtergrond. Heb je kennis, ervaring en/ of affiniteit met minimaal een van de doelgroepen, stuur dan een mail naar de voorzitter Mirjam Groenendijk. m.groenendijk@freeler.nl. Ook voor vragen kun je bij haar terecht.
Voor meer informatie kijk op de site van de gemeente Rhenen. https://www.rhenen.nl/ondersteuning-zorg-en-inkomen/adviesraad-sociaal-domein-rhenen.