Bezoekers van de Walk&Talk aan de slag met een opdracht.
Bezoekers van de Walk&Talk aan de slag met een opdracht. Foto: Eline van Berkum

Walk&Talk Rhenen zoekt een enthousiaste begeleider

Algemeen

RHENEN - Heb jij oog voor andere mensen, ben je gastvrij en wil jij betrokken zijn bij mensen die ander werk zoeken? Dan kun jij als spin in het web tijdens de maandelijkse Walk&Talk bijeenkomsten bijdragen aan een inspirerende omgeving waarin mensen elkaar ontmoeten om te praten over alle mogelijk aspecten van werk zoeken en werk vinden. 

Wat neem je mee hiervoor? Mensen ontvangen en een warm welkom heten zit je in het bloed. Je hebt oog voor behoefte van de deelnemers en maakt makkelijk contact met mensen. Je start de ochtend met het klaarzetten van koffie en het inrichten van de ruimte. Onze gasten heet je een warm welkom toe, je opent de bijeenkomst en vertelt wat er de ochtend staat te gebeuren. Met jouw enthousiasme hou je de sfeer goed en zorgt voor een goed verloop van programma. Je beantwoordt vragen en sluit ook weer af.

Voordat de zaal vol zit is er al het nodige gebeurd: Als begeleider neem je contact op met de sprekers, je nodigt de mensen uit, verzorgt vooraf de publiciteit en verzamelt de aanmeldingen. Je doet het niet alleen! Walk en Talk is een activiteit van de Bibliotheek Z-O-U-T en Jobhulpmaatje Rhenen. Twee coördinatoren staan klaar om je in te werken en van steun te voorzien. 

Iedere 1e dinsdag van de maand ontmoeten de werkzoekenden elkaar van 9.30 tot 11.30 uur. Je bent met deze vrijwilligersfunctie ongeveer twee dagdelen per maand bezig. We vertellen er graag meer over. Interesse? Mail naar walkentalkrhenen@gmail.com met een korte motivatie waarom je dit graag wilt doen, liefst voorzien van je CV. Wil je eerst informatie? Bel dan naar Eline van Berkum 06 20384182.